Hacivat & Karagöz (1)

Turkish  text
Mijn eerste schilderij is het duo Hacivat & Karagöz, twee karakters uit het traditionele Turkse poppenspel. In Turkije wordt het poppenspel geassocieerd met Ramadan. Het duo kenmerkt zich door voortdurend strijd. In het schilderij wil ik ze plaatsen tegen de achtergrond van Amsterdam.
My first painting is the duo Hacivat & Karagöz, two characters of tradional Turkish shadow play. In Turkey the play is associated with Ramadan. The duo is characterized by continues quarrel and struggle. In the painting I want to display them against the backdrop of Amsterdam.
 bron afbeelding/source image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s